Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pyydä tarjousta!

Olemme luotettava ja tehokas kumppani.

Mottonamme on tehokkuus asioiden hoidossa  ilman ylimääräisiä kuluja aikatauluissa pysyen.

Business Coaching

Olen sertifioitu business coach, Yhteisöpeadogi YAMK ja johtamisen erikoisammattitutkinnon suorittanut työelämäkehittäjä. Olen toiminut järjestöjen johtotehtävissä sekä useamman tiimin esimiehenä yhteensä jo toistakymmentä vuotta.  Työhyvinvointi ja hyvät johtamistaidot ovat mielestäni nykypäivän työelämän keskeisiä asioita. Myös kouluttaminen, fasilitointi ja erilaiset palvelumuotoilun menetelmät kuuluvat osaamiseeni. Minulta voi tilata Sakesa Ky:n kautta business coaching palveluita. 

 

Miten business coaching eroaa muusta coachingista?

Business coaching tarkoittaa organisaatioissa tehtävää coachingia. Business coachingin erityispiirteenä on, että coachattavan henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi prosessia määrittävät myös organisaation tavoitteet ja odotukset coaching -prosessin lopputuloksille.

Toisin sanoen life coaching lähtee kokonaan valmennettavan omista tavoitteista, kun taas business coachingissa mukaan otetaan valmennettavan tavoitteiden lisäksi myös organisaation tavoitteet. Molemmissa voi coachattavana olla sekä yksilö että ryhmä.
(Lähde: BCI Finland)

 

Mihin tilanteisiin Business Coaching soveltuu erityisen hyvin?

Lähtökohtaisesti business coaching soveltuu tilanteisiin, joissa halutaan maksimoida yksilön, ryhmän tai tiimin potentiaali. Heille siis tarjotaan tarvittava tuki voimavarojen täysimittaiselle hyödyntämiselle, jotta he saavuttavat halutut tavoitteet ja samalla kehittyvät.

Coaching sopii erityisesti tilanteisiin, joissa esimerkiksi henkilöllä tai tiimillä pitäisi jo olla kaikki tarvittavat perusvalmiudet, tiedot, taidot ja motivaatio tehtävän toteuttamiseen, mutta jostain syystä tämä potentiaali ei näy arjessa täysimittaisena. 
(Lähde: BCI Finland)

 

Business coaching -prosessi koostuu aloituskeskustelusta ja useammasta n. 1t mittaisesta sessiosta. Kaikki voidaan hoitaa livenä tai verkon välityksellä, eli sijainti ei ole haaste. Jokainen prosessi räätälöidään erikseen asiakkaan tarpeen mukaisesti. Prosessi hinnoitellaan myös tapauskohtaisesti, ota siis yhteyttä ja kysy lisää.

 

"Anun kanssa oli mukava pohtia oman työelämän suuntaa. Anu on kuunteleva ja ratkaisukeskeinen coach, joka pystyy asettumaan toisen asemaan. Anu auttoi minua itseäni navigoimaan paremmin ja löytämään juuri minulle oikeat ratkaisut."

 

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous: anu.makinen(at)sakesa.fi.  

Seuraa sivuani myös Facebookissa